زیست بانان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
زیست بانان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
قالب  وبلاگ
لینک دوستان

font size>='2'color=green Tahoma> تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان زیست بانان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و آدرس zistbanan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





...، اردک مرمری که در معرض خطر انقراض قرار دارند هشدار داد .

محمدی گفت : تاکنون 525 گونه پرنده در کشور شناسایی شده است که تنوع این گونه‌ها معادل تنوع کل گونه‌های پرنده موجود در کل قاره اروپا است اما با توجه به اینکه حیات اکثریت این پرندگان از تالاب های کشور تامین می شود ، تخریب تالاب ها طی سال های اخیر حیات این گونه ها را با خطر انقراض مواجهه شده است .

به گفته وی  در حال حاضر پرندگانی نظیر درنای سیبری، بالابان، اردک، سرسفید، میش مرغ، عقاب طلایی، اردک مرمری و تعدادی دیگر از گونه‌ها در معرض تهدید و انقراض هستند.

وی گفت: اگرچه ایران با 1136 گونه جانوری به عنوان یکی از کشورهایی با تنوع زیستی بالا محسوب می‌شود اما بررسی‌ها و مطالعات مختلف نشان می‌دهد تعداد زیادی از این گونه‌ها در معرض خطر انقراض قرار دارند.

به گفته‌ی وی، یوزپلنگ ایرانی، گوزن زرد، خرس سیاه و گورخر ایرانی نیز از گونه‌ی پستانداران در صورت نبود برنامه‌های مناسب حفاظتی در چند سال آینده به لیست حیوانات منقرض شده اضافه خواند شد.

محمدی در خصوص گونه‌های خزندگان در حال انقراض گفت: از رده خزندگان پنج دسته لاک‌پشت‌ها، کروکودیل‌ها، سوسمارها، کرم سوسمارها و مارها تاکنون 224 گونه مورد شناسایی قرار گرفته است، اما اطلاعات مفید و قابل دسترسی در مورد این جانوران بسیار اندک است.

به گفته وی، کمبود مطالعات جامع و عمیق در مورد بیولوژی در حفاظت این جانوران و کاهش جمعیت آنها به دلیل به تخریب زیستگاه‌ها در طول سال‌های اخیر، موجب نگرانی‌های نبستا زیادی در مورد تعدادی از گفته‌های ارزشمند خزنده کشورمان شده است.

مدیرکل دفتر حیات‌وحش و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: شکار و صید بی‌رویه صدها و هزاران مار سمی، بسیاری از گونه‌های مار سمی از جمله افعی شاخدار و افعی دماوندی را در معرض خطر انقراض قرار داده است.

وی ادامه داد: خشکسالی‌های چند ساله در استان سیستان و بلوچستان که زیستگاه تنها گونه تمساح تالابی ایران است نگرانی‌های بسیاری را در مورد کاهش جمعیت این گونه به وجود آمده است.

مدیرکل دفتر حیات‌وحش و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: ماهیان آبهای داخلی ایران شامل 160 گونه با 27 خانواده می‌شود که در میان آنها خانواده کپور ماهیان فون غالب را تشکیل داده و ماهی کور غار، قزل‌آلای خال قرمز و آفانیوس به عنوان گونه‌های منحصر به فرد کشور دارای ارزش زیستی بالایی هستند.

محمدی در خصوص آخرین وضعیت گونه‌های دوزیستان گفت: از رده دوزیستان کشورمان تاکنون 20 گونه گزارش شده که در بین آنها سمندرها از درجه اهمیت بیشتری برخوردارند اما اطلاعات بسیار کم و جزئی از بیولوژی و اکولوژی آنها در دست است.

به گفته وی، گونه‌هایی نظیر سمندر لرستان، سمندر کردستان، سمندر غارزی ایران و سمندر آذربایجان در وضعیت بحرانی یا در معرض خطر انقراض قرار دارند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ جمعه 17 خرداد 1392برچسب:, ] [ 8:28 ] [ زیست بانان ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به محیط پاکی،به دنیای زیست و زیبایی،به وبلاگ زیست بانان خوش آمدید.
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: